40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

Køleskabe

Lej et køleskab og hold dine drikkevarer kolde

Planlægger du at holde en fest? Så er der ingen tvivl om, at du skal sørge for at have masser af kolde drikkevarer til rådighed for dine gæster. Og hvad er bedre end at leje et køleskab til formålet. 

At leje et køleskab til din fest har mange fordele. Du slipper for at skulle bekymre dig om opbevaring af drikkevarer. Du kan nemt opbevare store mængder af drikkevarer i køleskabet og sørge for, at de holder sig kolde hele natten. Derudover er det en mere økonomisk løsning end at købe et nyt køleskab. Hvis du kun har brug for et køleskab til en enkelt aften eller weekend, så kan det være en dyr investering at købe et nyt frem at at leje et køleskab.

 

Udlejning af køleskab – Vi har forskellige størrelser og typer til rådighed

Hos os tilbyder vi forskellige størrelser og typer af køleskabe, som fx. køleskabe med glaslåge og tøndekøler/partycooler. At have et køleskab til rådighed betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle købe isterninger i store mængder, eller om hvor du skal opbevare alle dine drikkevarer. Planlægger du en mindre fest, kan et mindre køleskab eller en tøndekøler være passende. Hvis du derimod planlægger en større fest, kan et større køleskab eller flere køleskabe være en god idé.

Ønsker du at vise dine drikkevarer frem, er et køleskab med glaslåge et godt valg. Disse køleskabe er også populære til brug i barområder eller på udendørs terrasser. At en leje partycooler er derimod perfekte til mere afslappede begivenheder, og er nemme at flytte rundt på, hvilket gør dem ideelle til udendørs arrangementer.

 

Lej køleskabe til ethvert arrangement

Leje af køleskab er den ideelle løsning for dig, der vil have en bekvem og økonomisk løsning, og har brug for ekstra køleplads til den næste fest. Ved leje af  køleskab slipper du for at investere i et nyt køleskab, som du måske kun har brug for én gang.

Vi gør det nemt for dig, vi tilbyder levering og afhentning af køleskabet på din adresse, så du ikke behøver at bekymre dig om transport eller opsætning. Vi sørger også for at køleskabet er rengjort og klar til brug, så du kan fokusere på at få alt andet klar til din fest.

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde