40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

FAQ

Mangler du svar eller information omkring Østjysk Serviceudlejning eller vedrørende en bestilling. 

Find svaret her eller kontakt os gerne på tel:

Hvem er Østjysk Serviceudlejning

Østjysk Serviceudlejning er din festpartner som tilbyder udlejning af telte, borde, stole, service, glas, bestik og meget mere til arrangementer og events for private og virksomheder.

Du kan kontakte os via telefon på +45 7585 7566 eller sende en e-mail til info@festkonsulent.dk. Du kan også besøge vores hjemmeside og udfylde vores kontaktformular.

Lejepriserne varierer afhængigt af de produkter, du ønsker at leje. Priserne gælder for en lejeperiode på 5 dage.

Hvis en nødsituationer eller uventede ændringer skulle ske udenfor normal åbningstid bedes i kontakt os via telefon på +45 4010 7566

Vi tilbyder opvask pr. enhed, det er perfekt til at lette byrden ved opvasken efter en fest.

Ved leje af drikkeglas er opvask inklusiv i prisen, du skal bare tømme glassene for slatter og stille dem med hovedet nedad i vaskebakkerne og så ordner vi resten.

Vi har forskellige teltstørrelser til rådighed, der kan rumme alt fra mindre selskaber til større begivenheder. Kig på siden Partytelt, Multipavillon eller kontakt os for at finde det telt, der passer bedst til dit behov.

Vi accepterer forskellige betalingsmetoder, herunder bankoverførsel, betalingskort og kontant betaling.

Betalingen foretages som udgangspunkt efter endt lejeperiode. Se vores lejebetingelse for mere information, https://festkonsulent.dk/om-os/leveringsbetingelser/

Ved annullering af lejeaftalen senere end 5 dage før levering betales 50 % af lejebeløbet, medmindre andet er aftalt, og dette foreligger skriftlig fra udlejer.

Se vores lejebetingelse for mere information, https://festkonsulent.dk/om-os/leveringsbetingelser/

Levering og fragt

Ja, vi tilbyder levering til den ønskede adresse, og naturligvis med afhentning retur igen. Leveringsomkostningerne afhænger af leveringsadressen, kig på siden på Kørsel. Kontakt os for at få en præcis pris.

Ja, vores priser for leje af telte og pavilloner er altid inklusiv opsætning og nedtagning af teltene som en del af vores service. Vores erfarne team vil sørge for, at teltene opsættes korrekt og sikkert.

Vi forventer, at produkterne returneres i samme stand, som de blev udleveret. Mindre slitage og rengøring er normalt, men større skader kan pålægge ekstra gebyrer.

Er det udlejede gået i stykker skal kunden betale for erstatning.

Ja, du kan ændre din ordre, hvis der er behov for det. Der kan rettes op/ned i ordren indtil 5 dage før leverings/afhentningsdagen, under forudsætning af at vi har det ønskede til rådighed. Derefter er det kun muligt at rette op.

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde