40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

Bestik, glas og porcelæn

Udlejning af service

Udlejning af service fra os er en bekvemmelig og økonomisk måde at tilføje et strejf af elegance til enhver begivenhed. Vores sortiment inkluderer alt fra glas, tallerkener og bestik til serveringsbakker, champagnekølere og meget mere. Dette betyder, at du kan leje alt, hvad du behøver til din begivenhed, på ét sted. Vi har gjort  det let, du skal blot vælge, hvad service du ønsker at leje, så klarer vi resten.

Alt vores service er i en god kvalitet, og rengøres i vores egen industri opvaskemaskine og gennemgås efter hver eneste udlejning, så du er sikker på at alt er 100% rent, hver eneste gang du lejer hos os.

Her kan vi også tage opvasken for dig efter festen for et lille tillæg. Så skal du blot sørge for at skylle servicen af, vi klarer resten.

Vi tilbyder udlejning af service til enhver lejlighed, alt fra små intime middage til store bryllupper, konfirmationer, virksomhedsevents, runde fødselsdage, vejfester og meget mere.

 

Skab den perfekte bordopstilling med vores udlejning af service

Hvis du skal afholde en fest eller et event, er det vigtigt at have styr på bordopstillingen. En velfungerende borddækning kan gøre en stor forskel i den samlede oplevelse for dine gæster. En af de vigtigste elementer i en bordopstilling er service; tallerkener, bestik og glas, og her kan Østjysk Serviceudlejning hjælpe dig. Vi tilbyder forskellige stilarter af tallerkener, bestik og glas, så du kan finde det, der passer bedst til dit event. Det betyder også, at du ikke behøver at bekymre dig om at have for meget eller for lidt tallerkener og bestik.

 

Gør din fest til en succes med udlejning af service

At afholde en vellykket fest kræver mere end bare god mad og drikke. Udlejning af service, herunder glas, tallerkener og bestik kan hjælpe dig med at skabe den ideelle festoplevelse uden at skulle investere i dyrt udstyr. Når du lejer service, kan du få adgang til professionelt og kvalitetsudstyr til en brøkdel af prisen, du ville betale for at købe det. Det er en omkostningseffektiv løsning til en engangsbegivenhed som en fest, hvor du ikke vil have behov for at bruge udstyret igen.

 

Her er et overblik over nogle af de mest populære serviceelementer du kan leje, hos os:

Leje af glas, kan vi tilbyde, vinglas, champagneglas, ølglas, cocktailglas, vandglas, whiskyglas og cognacglas

Lej af tallerkener, kan vi tilbyde, dybe tallerkener, flade tallerkener, dessert tallerkener, suppetallerkener

Leje af bestik kan vi tilbyde, knive, gafler, spiseskeer, teskeer og serveringsskeer

Lej af servering elementer, kan vi tilbyde, serveringsbakker, kander, skåle, fade og varmeplader

 

Lej service og slip for opvasken efterfølgende

Efter festen er det tid til at slappe af og nyde minderne, men ofte følger en stressende og tidskrævende opvask. Med vores udlejning af service kan du slippe for denne byrde og i stedet fokusere på at slappe af og nyde tiden med dine gæster. Når festen er slut, skal du blot returnere servicen til os, og vi tager os af opvasken og rengøringen.

Lej vores service til din næste fest, og slip for opvasken og bekymringerne. Vores udlejning af service er en nem, bekvem, prisvenlig og miljøvenlig løsning, der kan hjælpe dig med at skabe en stressfri og vellykket fest.

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde