40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

Bordpynt, tekstilduge og servietter mv

I vores festbutik på ladegårdsvej 4, 7100 Vejle, kan man se hele vores udvalg af bordpynt, servietter, lys og duge.

Vil du gerne sidde hjemme og shoppe pynten kan du på vores webshop Festbyen.dk, nemt og bekvemt finde det pynt, bordkort, lys eller dekoration, du skal bruge, uanset hvad du skal holde af fest. 

Hos Festbyen finder du alt det du skal bruge til at pynte bord og hus, have eller festlokale, så du får skabt den hyggelige stemning til den bedste fest.

Både i festbutikken og på webshoppen har vi et bredt sortiment af duge, servietter og bordpynt til barnedåb, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage samt kobber- sølv- og guldbryllup.

Kig forbi vores festbutik og bliv inspireret af vores pyntede borde, her er vores åbningstider.

De fleste store fester starter rundt om et bord. Hvad end det er en konfirmation, et bryllup, nytår eller en helt anden fest, så er bordet et centralt element. Imponér dine gæster med et kreativt pyntet bord og sæt dem i den helt rette stemning med bordpynt. Kig ind på vores webshop, hvor du kan købe alt indenfor festpynt, bordpynt og festartikler 

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde pynt til alle mærkedage og fester. Besøg fx. vores bryllups kategori, hvor du kan finde alt, hvad du behøver for at pynte det perfekte bord. Se eksempelvis vores søde bordkortholdere til bryllup her. Vi tilbyder også særlige servietter med forskellige søde motiver og i et stort udvalg af farver.

bordkort

Leder du efter en elegant dug?

Hos Festbyen har vi et bredt udvalg af duge, der passer til enhver begivenhed.

På vores webshop finder du festduge i mange forskellige størrelser. Vores sortiment inkluderer airlaide-, stof-, papir- og tema-duge, så du kan finde præcis den type, der passer bedst til din fest.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af farver. Hvis du for eksempel planlægger en konfirmation eller et bryllup, anbefaler vi en elegant hvid dug. Hvis du derimod ønsker at skabe en farvefest, kan en festlig dug med en farverig bordløber være det perfekte valg.

Gå ikke på kompromis med din bordopdækning. Hos Festbyen finder du et bredt udvalg af festduge i forskellige størrelser, farver og materialer, der passer til enhver festlig lejlighed. Bestil i dag og skab en perfekt atmosfære til din fest!

hvid-dug

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde