40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

Om Østjysk Serviceudlejning

Hos Østjysk Serviceudlejning tilbyder vi et bredt udvalg af telte, service, borde og stole, samt duge og servietter og mange andre festartikler.

Vi har stort fokus på kundetilfredshed og god kundeservice. Vi bestræber os på at være hurtige, nemme og sikkert at handle med, som bekræftes af vores høje 4,5 -stjernede bedømmelse på Trustpilot.

Med vores mere end 40 årige erfaring indenfor branchen, kan vi nu dække bord til flere tusinde personer. Vi tilbyder mange forskellige slags stole og borde i forskellige størrelser. 

Derudover er vi hos Østjysk Serviceudlejning specialister i telte og kan levere alle størrelser – lige fra de små på 3×3 mtr, til de helt store. Vi tilbyder også gulv, lys og varme, så det er muligt at holde teltfester, selv i de lidt kølige måneder. Vi tager os også af alt fra at stille teltet op til opvasken efter festen.

stole-og-borde

Vi kan hjælpe alle

Vi hjælper både private og virksomheder med telt- og serviceudlejning i Kolding, Middelfart, Fredericia, Horsens, Vejle, Østjylland, Børkop, Tørring, Grindsted, Billund, Give, Silkeborg, Julsminde, Jelling, Egtved, Gedved, Vorbasse, Hedensted og Løsning

Alt i alt er Østjysk Serviceudlejning en af de meget erfarne festudlejnings virksomheder med mere end 15 års erfaring med at hjælpe private og virksomheder med alt det, man har brug for til at holde en vellykket fest eller anden begivenhed.

Besøg vores festbutik på Ladegårdsvej 4 i Vejle eller lav en online bestilling her på hjemmesiden.

Skulle du mangle hjælp kan du skrive på vores mail : info@festkonsulent.dk eller kontakte os på tel: 75857666. Du kan også finde mere hjælp på vores kontakt– eller FAQ side.

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde