40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

Borde

Udlejning af borde

Planlægning af en begivenhed er altid en udfordring, uanset om det er en fødselsdag, bryllup, firmafest eller noget helt fjerde. En af de største udfordringer ved at arrangere en begivenhed er at sørge for, at der er tilstrækkeligt med plads til alle gæsterne, og at deres komfort bliver prioriteret. Derfor er det vigtigt at overveje muligheden for bord udlejning og udlejning af stole til begivenheden.

Fordele ved borde udlejning hos Østjysk Serviceudlejning 

Uanset om du planlægger en stor fest eller en intim middag, har vi de rigtige borde og stole. Derudover sparer du tid og besvær ved at skulle finde og transportere borde og stole til begivenheden.

At leje borde og stole kan give din begivenhed et mere professionelt og sofistikeret udseende. De rigtige borde og stole kan skabe en stilfuld og elegant atmosfære, der vil imponere dine gæster.

 

Udlejning af borde: Sæt scenen for en uforglemmelig fest

Bord udlejning er noget, der planlægges i god tid, da mange detaljer og aftaler skal hænge sammen. Det er vigtigt at overveje antallet af gæster, du forventer at have, når du lejer borde og hertil stole. Du vil gerne sørge for, at der er tilstrækkeligt med siddepladser til alle dine gæster, så de kan nyde begivenheden komfortabelt. 

Lej borde og stole, der passer til stilen og temaet for din begivenhed. Hvis du planlægger en formel middag, kan du overveje at leje runde borde og polstrede stole. Hvis du planlægger en mere afslappet begivenhed, kan du vælge bordbænke sæt eller enkle caféstole. Du kan samtidigt få transporteret borde og stole til din fest efter dine behov. 

 

Udlejning af borde til enhver anledning 

Udlejning af borde kan være en god idé til en lang række forskellige begivenheder. Derfor har vi en masse forskellige borde, runde borde, cafeborde, ståborde, event borde, plastik borde, barborde, beer pong borde og mange flere. 

 

Her er nogle af de mest populær begivenheder til bord udlejning:

Bryllupper

Leje af borde og stole er en populær løsning til bryllupper, da det giver et elegant og professionelt look til festen. Vi  kan også levere bordpynt og dekoration, som kan give dit bryllup et personligt og unikt præg. 

Fødselsdage

Uanset om du planlægger en fødselsdagsfest for en voksen, et barn, rund fødselsdage eller andet, kan leje af borde og stole gøre din fest mere behagelig og velorganiseret. Du kan vælge borde og stole i passende størrelser til din fest.

Konfirmationer

Leje af borde og stole er også en god idé til konfirmationer, da det giver en passende og stilfuld ramme om begivenheden. De kan også pyntes med konfirmationsdekorationer.

Virksomhedsarrangementer

Leje af borde og stole kan også være en god idé til virksomheds events, såsom seminarer, møder, receptioner, konferencer eller den årlige sommerfest.

 

At leje borde og stole ved os betyder at du ikke skal ud og købe disse ting, samtidig skal du heller ikke opbevare dem efterfølgende. Det sparer dig tid, plads og penge på den lange bane.

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde