40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

Udlejning

Festudlejning i Vejle og Østjylland

Planlægger du en fest, og mangler du udstyr og tilbehør? Så er du kommet til det rette sted! Her er alt inden for festudlejning. Vi har festtelte, lys og lyd, borde og stole, service og udstyr, dekorationer og meget mere, som du har brug for, for at skabe en uforglemmelig fest for dig og dine gæster.

Udlejning til fest – Find alt fra borde og stole til dekorationer og festtelte hos os!

Det er vigtigt at have tilstrækkeligt med siddepladser til dine gæster. Du kan leje forskellige typer borde og stole, afhængigt af størrelsen på din fest. Du kan for eksempel leje runde borde til en mere intim fest, eller rektangulære borde til en større fest. Derudover kan du også leje barborde og barstole, samt beerpong borde, hvis du virkelig vil have en fest. 

Dekorationer kan gøre en stor forskel på din fest. Du kan leje forskellige typer dekorationer og ballonerstativer for at skabe den ønskede atmosfære. Du kan også smutte forbi vores butik i Vejle og se vores store udvalg af alverdens pynte ting.

Hvis du planlægger at servere mad og drikkevarer til din fest, er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Du kan leje alt fra tallerkener, bestik og glas til service og køkkenudstyr.

 

Professionel festudlejning – Vi hjælper dig med at gøre din fest uforglemmelig!

At arrangere en fest indebærer ofte mange forskellige opgaver, og det kan være svært at holde styr på alle detaljerne. Hos Østjysk Serviceudlejning er vi professionelle og har masser erfaring med festudlejning. Derfor kan vi hjælpe dig med at få alt, hvad du har brug for, på ét sted. Udover det praktiske aspekt, kan du spare tid og kræfter ved opstilling af telte og opvask af glas, bestik og porcelæn. 

Vi forstår, at enhver fest er unik, og vi tilbyder derfor en bred vifte af udstyr og tilbehør, som passer til enhver lejlighed. Uanset om du planlægger en bryllupsfest, en fødselsdagsfest eller et virksomhedsarrangement, kan vi hjælpe dig med at finde det rette udstyr og tilbehør, som vil passe til din fest. Vi tilbyder tilpasset service, som passer til dine specifikke behov og ønsker. Vores erfarne personale vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du får det rette udstyr og tilbehør. 

Vi vil mere end gerne hjælpe dig med at gøre din næste fest uforglemmelig, så tøv ikke med at kontakte os i dag for at høre mere om vores udstyr, tilbud eller andre spørgsmål du måtte have.

 

Lej til fest hos os – Find alt til din næste fest på ét sted

Det er nævnt tidligere, men at organisere en fest kan være en udfordring, især hvis du ikke ved, hvor du skal starte. At finde den rigtige lokalitet, leje udstyr og pynte op kan tage tid og kræfter. Derfor kan det være en god idé at søge hjælp fra professionelle, og vi kan hjælpe med alt til din fest.

 

Udstyr til festen:

Vi har alt det nødvendige udstyr til din fest, herunder:

 • Borde og stole
 • Teltudlejning
 • Borddækning
 • Porcelæn, bestik og glas
 • Duge og servietter
 • Levering og afhentning
 • Opstilling og nedtagning
 • Service rengøring

 

Festpynt:

Vi har alt til at dekorer dine bord, stole, festtelt og meget mere

 • Duge og servietter
 • Bordkort og bordløber
 • Banner
 • Balloner og ballonbuer
 • Bordpynt 

 

Nu hvor du er klar til fest med det nødvendige udstyr og tilbehør, er her nogle tips til at sikre, at din fest bliver en succes:

 1. Planlæg i god tid: Sørg for at planlægge din fest i god tid og tage højde for eventuelle uforudsete omstændigheder.
 2. Inviter dine gæster i god tid: Inviter dine gæster i god tid og sørg for at give dem alle de nødvendige oplysninger om tid, sted og dress code.
 3. Vælg den rigtige musik: Vælg musik, der passer til din fest og dine gæster
 4. Skab en god stemning: Skab den rigtige stemning for din fest ved at dekorere i henhold til temaet eller farverne på festen. Tænd lys, stearinlys eller lanterner for at skabe en hyggelig atmosfære.
 5. Overvej underholdning: Sørg for at have noget underholdning til din fest, såsom en DJ, live-musik eller spil. Tænk over, hvad dine gæster vil nyde og hvad der passer godt til stemningen og temaet for festen.

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde