40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

Termokander, brødkurve og kageopsatser

Lej termokander, brødkurve eller kageopsatser

Når du planlægger en begivenhed, uanset om det er en fødselsdag, et bryllup eller en konference, er der mange detaljer at tage hensyn til. En ting du skal sikre dig, er at dine gæster har adgang til varm kaffe eller te og frisk brød. En smuk præsentation af kagen, bør også være en vigtig detalje. Heldigvis kan du leje termokander, brødkurve og kageopsatser m.m. hos Østjysk Serviceudlejning.

Stor termokander til store selskaber og arrangementer

Termokander er uundværlige, når det kommer til at servere varme drikke til større selskaber og arrangementer. Lej termokander, som kan rumme en større mængder kaffe eller te og holde varmen i længere tid. Vores termokander er ideel til store selskaber og arrangementer, de er designet til let at kunne transporteres samt serveres fra, med håndtag og tappehane. Ved at leje termokander til din kaffe og te, sparer du penge frem for at købe dem, du sikrer dig, at termokanderne er i god stand og ren. Og du slipper for at opbevare dem efter arrangementet.

 

Lej en kagestander og gør din kage til midtpunktet

En kage er en af ​​de mest populære elementer på et arrangement, og en flot kagestander kan tage den til det næste niveau. Det kan være svært at finde og købe den perfekte kagestander til dit arrangement, derfor kan du i stedet leje en kagestander. En kagestander er en dekorativ holder, der bruges til at præsentere kager på en smuk og elegant måde. En kagestander kan have forskellige former, størrelser og materialer, afhængigt af ens behov og præferencer. Ved at leje en kagestander skal du ikke bekymre dig om at opbevare den efter brug, samtidig er det en billigere løsning frem for at købe en.

Hvis du planlægger et bryllup, og du vil gøre det så specielt og mindeværdigt som muligt. Kan en smuk bryllupskage, gøres meget imponerende med et kagestativ. Derfor kan du leje et bryllupskagestativ hos os og gøre kagen til midtpunktet på den store dag.

 

Lej en brødkurv i flet til dit næste arrangement

Brødkurve i flet er blevet en populær trend, og det er ikke uden grund. Det rustikke udseende og naturlige materialer, der anvendes i mange sammensætning, samt giver en følelse af autenticitet og charme. Vores flet brødkurve kan du leje i forskellige størrelser og former og kan passes ind til din borddækning. Du kan vælge runde eller rektangulære kurve, afhængigt af din stil og behov. Vi har et stort udvalg af størrelser og former at vælge imellem. Ved at leje en brødkurv i flet, kan du spare penge og samtidig skabe et stilfuldt og elegant bord.

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde