40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

Fadølsanlæg, øl og vand

Fadølsanlæg leje: Løft festen med kolde fadøl

Hos os kan du finde det perfekte fadølsanlæg til at skabe en uforglemmelig festlig atmosfære ved din næste begivenhed. Uanset om det er en bryllupsreception, en fødselsdagsfest eller en firmafest, er vores udvalg af fadølsanlæg klar til at servere en frisk og kold fadøl til dine gæster.

Udlejning af fadølsanlæg sker i samarbejde med vores partner Depot Sydøst, der står for det praktiske omkring levering og afhentning, samt evt. praktiske spørgsmål.

Vedr. levering:

Skriv ønsket leveringsmåde i bemærkningsfelt.

Lej fadølsanlæg til din næste fest

Udlejning af fadølsanlæg: Til enhver anledning

Skab enestående festligheder med vores fantastiske udvalg af fadølsanlæg til leje. Uanset om det er en privat fest eller en professionel begivenhed, er vores udlejning af fadølsanlæg velegnet til enhver anledning. Uanset dit behov og størrelsen af dit arrangementer, har vi det du mangler. Skal du have mange gæster kan vi anbefale vores fadølsanlæg med to haner, så i kan få 2 forskellige typer øl.

 

Lej af fadølsanlæg

Ønsker du at tilføje en frisk oplevelse til din fest? Med vores leje af fadølsanlæg kan du glæde dine gæster med koldt og velskænket fadøl. Vores professionelle fadølsanlæg sikrer den perfekte skumtop og den ideelle temperatur, der vil glæde selv de mest kræsne ganer.

 

Mangler du øl og sodavand?

Mangler du en ekstra fustage eller sodavand til de små mennesker?. Køb din øl i fustager eller flaske øl hos Østjysk. Find det på vores kategori side øl og vand

 

Kontakt os idag, så du kan leje et fadølsanlæg til din næste fest og give dine gæster en kold øl.

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde

Beklager - Ingen adgang

Du skal være 18 eller over, for at se denne kategori.

Du skal være 18 eller over, for at se denne kategori.