40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

Bord bænkesæt

Bord bænkesæt er en perfekt løsning til udendørs arrangementer såsom koncerter, børnefødselsdage eller havefester. Sættet kan rumme op til 8 personer, nemt at sætte op og er let at flytte rundt på, så det hurtigt kan skabe det perfekte udemiljø. Bord bænkesæt er det perfekte valg til udendørs arrangementer, og kommer med alt, hvad der er nødvendig for at få en god og praktisk udendørs oplevelse.

  • Består af bord og 2 bænke
  • Professionel kvalitet
  • Overflade: Grantræ
  • Højde: 77 cm
  • Længde: 220 cm
  • Bredde: 67 cm

145,00 kr.

-
+

Beskrivelse

Udlejning af bord bænkesæt

Vi tilbyder udlejning af borde og bænkesæt til både private fester, markeder, festivaler og lignende begivenheder. Vores borde og bænkesæt er lavet af solidt  fyrretræ og kan nemt klappes sammen. Bordet måler 220×67 cm, og kan rumme komfortabelt 8 personer. Når du lejer vores borde og bænkesæt, kan du vælge at få dem leveret. Vi leverer ofte borde og bænkesæt sammen med telte og stole, da de ofte anvendes til markeder, byfester og lignende arrangementer. Vores borde/bænkesæt kan modstå selv de mest festlige anledninger, takket være deres robuste materiale og da de er af den professionelle slags

 

Leje af bord og bænkesæt

Vores udlejning af borde og bænke giver dig mulighed for at tilføje både fleksibilitet og komfort til dit event. Hvis du planlægger en større begivenhed, anbefaler vi en pakkeløsning, der passer til dine behov. Vi kan levere store partier borde/bænkesæt med telt, service og tilbehør. Hvis du blot har brug for et enkelt sæt, kan du nemt tilføje det  til din kurv.

 

Lej borde og bænkesæt i Jylland

Vi er erfarne leverandører af borde/bænkesæt af den professionelle slags  af høj kvalitet. Uanset om du planlægger en byfest, havnefest, kræmmermarked eller koncert, er vi klar til at levere borde og bænkesæt til din begivenhed. Vi ønsker at sikre dig, et arrangement med komfort og funktionalitet, samtidig med at det skaber en behagelig og indbydende atmosfære for dine gæster.

Med vores udlejning af bordbænkesæt kan du let tilføje komfort og funktionalitet til ethvert arrangement.

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde