40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

Studenterfest i haven

studenterfest-i-haven

Tips og tricks til studenterfest i haven

At holde en studenterfest i haven kan være en festlig og mindeværdig begivenhed fuld af glæde, jubel, og latter. Det er en særlig fest, der markerer afslutningen på et livskapitel og begyndelsen på et nyt. Men at planlægge en vellykket studenterfest i haven kræver også en del forberedelse og overvejelse.

Der er nemlig mange fordele ved at afholde dit studentergilde i haven. Det er ikke kun en mere personlig og intim indstilling, men det giver også studenterne en chance for at invitere lige så mange venner og familiemedlemmer, som de har lyst uden at skulle bekymre sig om plads og lejet lokale.

For større studenterfester i haven kan du overveje at leje et stort partytelt for at sikre, at festen kan fortsætte, uanset vejret. Dette garanterer en fest selv hvis det skulle begynde at regne, og festen kan fortsætte når aftenduggen falder. Til en varm studenterfest bør du huske på at have kølige og lækre drikkevarer klar. Hav derfor masser af isterninger klar i fryseren eller anskaf dig et køleskab eller en partykøler til at holde drikkevarerne kolde. Det vil uden tvivl være et hit blandt dine gæster.

koele-drinks

 

Sådan planlægger du en studenterfest i haven

Når du skal planlægge det ultimative studentergilde i haven, er der en række faktorer, du bør overveje for at sikre en vellykket fest. En vigtig del af enhver studenterfest i haven er naturligvis stemningen. Husk at skabe sektioner for spisning, drikkevarer og eventuel dans, så gæsterne nemt kan finde det. Skab en hyggelig atmosfære med stemningsfuld belysning, det kan lanterne, kulørte lamper eller en fed lyspakke. En god højtaler til musik er særligt vigtig til en studenterfest sammen med masser af dekorationer.

muffinsforme-med-rod-studenterhue-traespyd bla-studenterhue-flag10-stk-mickey-mouse-balloner-udgaetbla-studenterhue-pa-traespyd-med-flag

Et andet afgørende element er menuen. Sørg for masser af mad og især drikkelse, så alle gæster kan finde noget, de kan lide. Overvej om du vil lave mad selv eller få hjælp fra en cateringleverandør.beerpong-bord

Underholdning er også en essentiel del af et studentergilde i haven. Du kan for eksempel arrangere forskellige lege fx beer pong er meget populært eller hyre en DJ til at skabe god stemning hele aftenen.

Planlægning er nøglen til en vellykket studenterfest i haven. Sørg for at lave en nøjagtig tidsplan for festen, og vær sikker på at alle involverede parter er klar over planen. Du bør også sørge for at have en backup plan i tilfælde af uventede omstændigheder.

 

Lad Østjysk hjælpe med studenterfester i haven

Med hjælp fra Østjysk Serviceudlejning kan du være sikker på, at din studenterfest i haven bliver en succes. Uanset om du skal bruge telte, borde, stole, service eller anden festudstyr, kan vi hjælpe dig med at skabe præcis det arrangement, du drømmer om. Leje uden bekymring festudstyr fra os og du kan nemt skabe en festlig og mindeværdig studenterfest i haven. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at gøre din fest til noget helt særligt.

 

Mangler du noget til din næste fest? Kig ind på en af vores kategorier

Læs en af vores andre inspirations indlæg og få gode tips og ticks til din næste fest

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde