40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

Ideer til firma sommerfest

ideer til en firma sommerfest

Få ideer til en firma sommerfest

Start sommeren med et brag og træd ind i en festlig sæson med den årlige firma sommerfest! Uanset om det drejer sig om at skabe et mindeværdigt event for dine medarbejdere eller at samle nye og gamle kollegaer for at fejre firmaets succes. Så er arrangeringen af en firma sommerfest er en fantastisk mulighed for at styrke medarbejderrelationerne. Det giver også medarbejderne mulighed for at slappe af og nyde en velfortjent fest.  ideer-til-firma-sommerfest

De rette ideer til firma sommerfest kan hjælpe med at skabe den perfekte atmosfære for fællesskab og sjov. Det første skridt til at planlægge en  firma sommerfest er at brainstorme nogle firma sommerfest ideer. Hos Østjysk Serviceudlejning kan vi hjælpe med at give en masse inspiration og ideer til firma sommerfest for at gøre arrangementet specielt og unikt.

 

Find inspiration til din næste firma sommerfest

At finde de rigtige ideer til firma sommerfest kan være en nøgle til succes for din næste firma sommerfest. Nogle ideer  kunne være at lave en beach party temafest, hvor alt fra telte, borde og stole, udsmykning udføres i strand stil og en bambusbar hjælper med at oprette den rette atmosfære. Hvad med en grillfest, hvor alle medarbejdere kan mingle og nyde lækker mad i hyggelige og uformelle omgivelser?. En  mexicansk temafest er en fantastisk måde at holde en sjov og hyggelig firma sommerfest. Alt med hensyn til mad, drikke, pynt, udklædning og musik kan fås i dette temaet. Gå i dybden med mexicansk mad og får smagt på traditionelle mexicansk øl og måske en stærk tequila.

Andre ideer til firma sommefest er temafester som 80’er fest med kendt dansk top eller oktober fest med udklædning og store øl er også en fantastik måde at afholde en firma sommerfest. Om det er en sommer picnic i parken, eller en elegant aften med cocktails og catering, er det muligt at skabe den perfekte firma sommerfest for dit firma. Tænk ud af boksen og være kreative og skab en firma sommerfest, som ikke kun er sjov og underholdende, men også styrker sammenholdet i teamet og skaber gode samtaler på kontoret fremover.

Festen kan også kombineres med en workshop eller teambuilding aktivitet som kan være en fantastisk måde at styrke samarbejdet og få alle til at føle sig som en del af et team.  Her er der en masse aktiviteter som limbo, byg det højeste tårn, tip en 13’er, kahoot eller quiz, lav en fællesang, skattejagt eller andre samarbejdesøvelser.ideer-til-en-firma-sommerfest

Her hos Østjysk Serviceudlejning har vi alt, hvad du behøver for at skabe en unik og mindeværdig firma sommerfest. Vi udlejer alt fra telte, borde og stole til service og meget mere – alt sammen for at gøre din fest så gnidningsfri og hyggelig som muligt. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger og produkter der passer bedst til dit firma sommerfest. Uanset om du planlægger en stor eller lille firma sommerfest, er vores mange forskellige fest-udlejningsmuligheder sikret at imødekomme dine behov.

 

Mangler du noget til din næste fest? Kig ind på en af vores kategorier

Læs en af vores andre inspirations indlæg og få gode tips og ticks til din næste fest

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde