40 års erfaring i branchen
Altid hurtig og god kundeservice

Ideer til havefest

ideer-til-havefest

Få ideer til havefest

Når sommersolen står højt på himlen, og dagene bliver længere, kan ideen om at arrangere en havefest nemt blive fristende. Men hvordan planlægger man den perfekte havefest?

Her vil vi inspirere dig med en række ideer til havefest, som kan gøre din begivenhed til noget helt særligt. Inden du kaster dig ud i planlægningen, er det også en god idé at lave en huskeliste til havefest. Listen kan inkludere alt fra bestilling af telte, borde og stole til indkøb af mad og drikke. At have en liste over de nødvendige opgaver kan gøre det lettere for dig at holde overblikket og sikre, at intet bliver glemt i planlægningen.

ideer-til-havefestenEndelig er det vigtigt at huske på, at de bedste ideer til havefest ofte kommer, når man tør tænke ud af boksen. Så hvorfor ikke udforske nogle af vores mere utraditionelle forslag? Hvad end det er en sommerfest under stjernerne eller en hyggelig grill-aften, er vi hos Østjysk Serviceudlejning parate til at hjælpe dig med at realisere dine idéer.

 

Kreative og sjove havefest ideer

Hvis du er på udkig efter kreative og sjove ideer til havefest, er her nogle forslag, der kan sætte gang i din festplanlægning og skabe uforglemmelige minder for dine gæster.

Én af vores favorit havefest ideer er at organisere tema-baserede fester. Temaer som Hawaii fest, Gatsby Glamour eller forvandle din have til et stykke af italien. En havefest med italiensk tema er den perfekte måde at samle venner og familie til en aften fyldt med god mad, hygge og skøn atmosfære. Langborde dækket med hvide dug, små olivenolieflasker, flotte vinglas og lækker italiensk vin. Små detaljer som dekoration, mad og musik kan skab vellykket temaer og skabe en fed atmosfære for dine gæster.

En anden fantastisk idé til havefest er at inkludere spil og aktiviteter, der kan underholde gæsterne og skabe sjov og latter. Havespil som vandsprøjt, kongespil eller en omgang limbo vil helt sikkert bringe smilet frem hos enhver gæst og særligt de små børn.

Til dem som vil tilføje lidt ekstra spænding til sin fest, hvorfor så ikke arrangere en overraskende live-optræden? Det kan være alt fra et lokalt band, en komiker eller endda en tryllekunstner.

 

ideer-til-havefest-grilfest

Flere ideer til havefest:

  • Grill- og Barbecuefest
  • Picnic party
  • Lanternefest
  • Vinsmagning
  • Spil og leg (Skattejagt)
  • Cocktail party
  • Brunch i haven
  • Børnefest

 

Husk at inkludere de små detaljer til din huskeliste til en havefest. Det hjælper med en stressfri planlægningsproces og sikrer, at din havefest bliver en succes. Vi ved at det kan være svært at være vært og særligt en god vært, men at holde en god havefest er en vidunderlig måde at nyde sommeren på.

Hos Østjysk Serviceudlejning ønsker vi at gøre det let at arrangere events under åben himmel. Derfor tilbyder vi en bred vifte af produkter, der kan give din havefest det ekstra pift fx. et vinkøleskab til de varme sommerdage.

Med vores mange år i branchen har vi samlet en masse gode ting til en havefest, som kan hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig fest for dine gæster. Fra detaljerne omkring borddækningen og stole til de større overvejelser som teltudlejning og valg af musik. Vi hjælper dig i gennem, hvad end du leder efter dekorative elementer, funktionelle løsninger eller unikke indslag. Vi har noget til enhver smag.

 

Mangler du noget til din næste fest? Kig ind på en af vores kategorier

Læs en af vores andre inspirations indlæg og få gode tips og ticks til din næste fest

Vi holder ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 31, 32 og 33. Vi kan derfor ikke levere varer i disse uger.

grillmad-til-rejsegilde